Strada Pictor Ioanid Gheorghe 1 Bucuresti
Despre Companie
ALIMENTE 100% BELGIENE
CINE SUNTEM
Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere in livrarea de alimente premium, 100% autentice belgiene, vă stăm la dispoziție cu o gama variata de produse in portofoliu.
CREMS CERES este companie cu capital romanesc, unic importator si distribuitor pentru mărci de produse alimentare belgiene Natura, Legendary, Rabeko, August & Henri, Halideal, Generous, Millesime, Belcampi, Cafele Delahaut si multe altele.
Suntem specializati în comerțul cu ridicata și importul de produse alimentare belgiene în România. Ne ocupăm de comerțul B2B în industria alimentară ce cuprinde retelele magazinelor alimentare, supermarketurilor și hipermarketurilor, lanțurile de retail, magazinele tradiționale și online
Activitatea noastră include servicii complete de vânzare: identificarea și pregătirea comenzii, etichetare, paletizare, transport door to door și furnizarea de documentație completă.
Echipele noastre sunt axate pe înțelegerea și satisfacerea nevoilor clienților noștri, oferind servicii de cea mai înaltă calitate, fiind cea mai bună opțiune de cumpărare și prima optiune de magazin.est purchase and first store option.